Navigacija

Često smo dobivali upite na naš portal kako u Brezovici i okolici nedostaje sadržaja za rekreaciju poput aerobica, pilatesa i teretane.

Možemo Vas obavjestiti kako ne samo da sada u neposrednoj blizini Brezovice postoji sadržaj za rekreaciju, nego da navedeni sadržaj objedinjuje 7 najučinkovitijih programa mršavljenja i oblikovanja tijela.

Program se zove GET FIT i provodi se u Centru za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis. Navedeni Centar se nalazi na kraju Laništa, odnosno na početku Blata, u neposrednoj blizini malog rotora pored kojega se prolazi pri odlasku u grad.

Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis provodi fitness programe kao i tretmane mršavljenja – kavitaciju, limfnu drenažu, ultralipolizu.

Rekreacija ( aerobic, pilates, teretana ) BrezovicaFitness program koji se provodi u Altis Centru zove se GET FIT i objedinjuje 7 znanstveno najučinkovitijih fitness programa. Između ostalog, to podrazumjeva elemente teretane, pilatesa te vježbanje na otovorenom.

GET FIT program maksimalno je individualiziran kako bi se postigli maksimalni efekti. Program se provodi u grupama od 3 do 5 polaznika te Altis Centar ukupno prima 50 polaznika. Na taj način svaki trener dobro poznaje svakog kandidata te može utjecati na ostale komponente poput praćenja prehrane i unosa tekućine.

Program GET FIT tako uključuje provođenje 2 puta tjedno fitness programa, inicijalnu dijagnostiku, radionice zdrave prehrane te individualno programiranu prehranu.

Detaljnije informacije možete potražiti na www.altis.hr

Kratak intervju sa suvlasnikom Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis

 

Koje biste naveli dodatne specifičnosti vašeg fitness programa GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije: Kako ste i sami naveli, mi smo strogo individualizirani Centar koji u GET FIT programu nudi poluindividualne treninge od 3 do 5 polaznika kako bi se istima mogao maksimalno posvetiti. Na taj način, stvara se intimna atmosfera gdje treneri dobro poznaju polaznike programa, njihove dobre i loše strane pa prema tome i usmjeravaju program.

Također, veći dio programa provode i suvlasnici Centra pri čemu se daleko više posvećujemo našim korisnicima nego što je to slučaj u masovnijim centrima.

Za koga je namjenjen program GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Namjenjen je za sve one koji žele poraditi na svome tijelu u smislu mršavljenja, oblikovanja tijela i poboljšanja zdravlja a nemaju previše vremena.

Kroz naš rad dobili smo dojam kako postoji velik broj osoba koja nemaju vremena na pretek, zbog djece, posla ili obiteljskih obveza.

Tako smo koncipirali najučinkovitiji fitness program koji obuhvaća sve najvažnije komponente – top fitness programe, praćenje napretka kroz dijagnostiku, radionice zdrave prehrane i individualno programiranu prehranu.

Rekreacija ( aerobic, pilates, teretana ) Brezovica