Navigacija

Brzo uklanjanje celulita! Riješi se celulita do ljeta!

Zbrojimo sada koliko nam minimalno vremena dnevno treba za naš program uklanjanja celulita: ako se bar 15 minuta bavimo fizičkom aktivnošću, a zatim izdvojimo po 15 minuta  masiranje svake noge (točnije bedra), uložit ćemo 45 minuta dnevno.

brzo uklanjanje celulitaMetode aromaterapije možete koristiti u i kombinaciji s ostalima prema želji.

To se odnosi pogotovo kupke i aromatiziranje prostorija možete primjenjivati od početka, jer njima ne djelujemo samo na uklanjanje celulita, veći na osjećaj opuštanja i zadovoljstva općenito.

Kozmetička sredstva podrazumijevaju i ona iz kućne radinosti.

Možete ih kombinirati s kupovnima ili koristiti samostalna ona koja stet sami izradili.

Zdravu prehranu biste trebali prihvatiti kao stil života.

Ovaj program nastojte provoditi  u navedenom ritmu, a kada: osjetite rezultate, procijeniti ćete  trebate li možda pojačati ili ublažiti tempo, jer je sigurno da će nečije tijelo reagirati brže, a nečije sporije, ovisno o stupnju celulita, metabolizmu, godinama starosti, tipu konstitucije, itd.

Mišljenje stručnjaka

Kako bismo dobili mišljenje osoba specijaliziranih za uklanjanje celulita, obratili smo se osoblju Centra za zdravo i lijepo tijelo Altis koji imaju bogato iskustvo u uklanjanju celulita te smo ih upitali kako najbrže ukloniti celulit.

” Na početku treba reći kako je celulit kompleksan problem te kako može dolaziti zbog različitih uzročnika. To su loša prehrana, genetika, smanjena tjelesna aktivnost te stres zbog kojega dolazi do nakupljanja štetnih toksina. Za dugoročne rezultate mo ra se pronaći uzrok nakupljanja celulita te paralenlno sa uklanjanjem celulita raditi na uzroku. Pa vjerovatno vam nema smisla raditi na uklanjanju celulita različitim metodama a istovremeno da nam dolazi novi celulit.

U Altis Centru celulitu pristupamo ovisno o uzroku. Tako ako neka osoba ima viška masti na dijelovima na kojima se nakuplja celulit, mi ga uključujemo u tretmane koji imaju za cilj redukciju masti a stime u svezi i celulita.

Ukoliko se radi o osobi koja nema zančajnije količine masti a ipak ima celulita problem rješavamo kroz poticanje cirkulacije te kroz tretmane koji imaju cilj poticanje sinteze kolagena.

U svakom slučaju svaka osoba dobiva plan prehrane koji ima za cilj djelovati na nutricionističku komponentu uklanjanja celulita.”