Navigacija

Zdravi recepti

predjela

Predjela

Tražite recepte za zdrava predjela? Došli ste na pravo mjesto. Donosimo Vam pregršt recepata koja osim što su zdrava – vrhunskog su okusa!

kruh i peciva

Kruh i peciva

Naš mentalitet iznimno je vezan za pekarske proizvode. Ovdje ćete naći zdrave recepte kod pripreme kruha, peciva i ostalih pekarskih slastica.

juhe i umaci

Juhe

Juhe najavljuju veliki povratak zahvaljujući ljudima koji brinu o zdravijem načinu života. Pripremljene juhe su praktične, brzo se poslužuju i jeftine su. Idealne su za jednu osobu kao i za zaposlene obitelji.

salate

Salate

Nikad dovoljno svježine i ludih kombinacija slatkih, slanih i kiselih okusa. A kad se slože i boje, nema ničeg privlačnijeg od dobro pripremljene i zdrave salate.

tjestenine i pizze

Tjestenine, pizza i rižota

Zdrava prehrana i pizza? Obično ne razmišljamo tako, no sasvim je moguće napraviti zdraviju verziju te nepodobne poslastice.  Donosimo i recepte zdravijih verzija tjestenina i rižota.

glavna jela

Glavna jela

Baza zdravih recepata glavnih jela na jednom mjestu! Ukoliko ne znate što prigristi, a želite da je zdravo i dijetno, pregledajte ove recepte i odaberite jedan.

prilozi i variva

Prilozi i variva

Prilozi i variva nadopunjuju glavna jela koja tek uz odgovarajući prilog dolaze do izražaja. Izaberite zdrave i dijetne recepte za priloge i variva koji će najbolje odgovarati uz Vaša glavna jela.

deserti

Deserti

Deserti mogu biti zdravi, slatki i niskokalorični. Smanjite unos šećera i masti jer tako deserti postaju zdraviji. Nisko kalorično vrhnje ili nemasni jogurti mogu biti zamjena za kiselo vrhnje.

pića

Pića

U pićima se često nalazi puno više kalorija nego što se pretpostavlja. Voćni sokovi sadrže u sebi važne vitamine i zbog toga ih je dobro s vremena na vrijeme piti.  Donosimo najzdravije recepte za pripremu pića.