Navigacija

Grdobina u bijelom vinu

Priprema: 20 minuta
Kuhanje: 35 minuta

Sastojci:

80 dag fileta grdobine
4žlice maslinova ulja
1 dl bijelog vina
4 žlice malomasnog vrhnja
1 vezica povrća za juhu
sol i papar
2 češnja usitnjenog češnjaka

Grdobina u bijelom vinu Priprema:

Skuhajte juhu od povrća. Na ulju popržite filete grdobine, posolite ih, popaprite, dodajte češnjak te ih zalijte bijelim vinom i juhom. Kratko prokuhajte i na kraju dodajte malo vrhnja.

Poslužuje se za 4 osobe.

Energetska vrijednost po osobi: 320 kcal (1347 kJ)

Sastav po osobi:

  • masti 17,4 g (od toga nezasićenih 13 g),
  • kolesterola 80 mg,
  • ugljikohidrata 1,1 g,
  • bjelančevina 34 g,
  • soli 295 mg.