Navigacija

Pečena piletina “Dijon”

Priprema: 10 minuta
Pečenje: 20 minuta

Sastojci:

50 dag pilećih prsa bez kostiju i kože
1 žlica senfa “Dijon”
2 žlice limunova soka
1/2 glavice češnjaka
1/8 žličice crnog papra
2 žličice soli

Pečena piletina "Dijon" Priprema:

Operite piletinu ili puretinu i osušite je. U tanjuru pomiješajte ostale sastojke. Premažite senfom svaki komad mesa.

Pecite u tavi nepokriveno, 15 do 20 minuta, odnosno dok meso ne omekša i ne poprimi zlatnu boju.

Poslužuje se za 3 osobe.

Energetska vrijednost po osobi: 233 kcal (979 kJ)

Sastav po osobi:

  • masti 11 g (od toga nezasićenih 4 g),
  • kolesterola 62 mg,
  • ugljikohidrata 1 g,
  • bjelančevina 33 g,
  • soli 304 mg.