Navigacija

Savjeti za uklanjanje celulita kremama i drugim proizvodima!

Na ovakav način mi činimo upravo to. Ovo su neka mala, ali bitna pravila, jer ako ste već uložile svoje vrijeme, a i nešto novca u sve ovo, onda vam je sigurno u interesu izvući maksimalnu korist.

Da biste djelovale i iznutra možete piti sljedeće pripravke:

– Prije svakog jela popijte čašu tople vode sa 1 žličicom hladno prešanog jabučnog octa (on potiče izmjenu tvari u organizmu, pomaže u razgrađivanju masnoća i pospješuje probavu).

–          Svaki dan između 2 obroka popijte čašu vode u koju ste umiješali 1 žlicu silicijeva balzama ( silicij vrlo brzo i snažno djeluje na jačanje celulitom oslabljenog vezivnog tkiva pa koža postaje ponovo i glatka, čvrsta i elastična);

–          Jednom tjedno popijte 2—3 litre sirutke (osvježavajuće kiselkasta sirutka je bogata vitaminima, mineralima i bjelančevinama, koji izglađuju kožu).

Neka od ovih sredstava sam i sama isprobala. Sva su na  prirodnoj bazi tako da vam sigurno neće odmoći.  Neka od njih su još iz vremena naših baka.

Svakako vam ih preporučujem ako nećete koristiti kupovne kozmetičke proizvode. Međutim, čak i ako koristite kupovne proizvode, imate vremena i volje, svakako uključite i ova, prirodna sredstva u borbu protiv celulita.

Savjeti za uklanjanje celulita kremama i drugim proizvodima!Postoje i različiti preparati u obliku tableta, no nisam pristalice gutanja kemijskih pripravaka, ali u fazama očaja i traganja za pravim  tabletama, isprobala sam ijedan takav proizvod, prilično skup.

Moram reći da nisam imala rezultata. Možda bi se nešto i dogodilo da sam uz tablete kombinirala još neke metode, ali to je bilo u mojoj fazi traženja očajničkih, brzih rješenja. U svakom slučaju, poslije sam radije koristila ostale oblike proizvoda, koji osim što
djeluju na uklanjanje celulita, njeguju i kožu, a “iznutra” sam djelovala zdravom prehranom i svježim namirnicama.

Možda će se nekima učiniti skupo mjesecima koristiti ovakve proizvode, no uz odabir pravog proizvođača i cijene to i nije tako velik izdatak. Ali, ako vam je to zaista veliki problem, možete kupovne kozmetičke proizvode koristiti samo ponekad u kombinaciji sa sredstvima iz kućne radinosti.

Već sam rekla da je ovaj članak namijenjen svim ženama, bez obzira na njihovu financijsku situaciju. Lijepe i bez celulita mogu biti sve – ovdje igra ulogu jedino upornost.

Djelovanje kozmetičkih sredstava je dobro, ali ako mislite da ćete samo njihovom upotrebom ukloniti naslage vašeg celulita, onda griješite. Ona djeluju poticajno na mehanizme i u našem tijelu, ali ako nastavite s neispravnim načinom života, kojim ste skupile celulit, onda će to biti priča koja nema sretan završetak.

Ova sredstva, sama po sebi, dobra su prevencija ili za održavanje stanja kada uklonite celulit. Za sve ostale slučajeve, ona su samo moćno oružje, koje tek uz tjelesnu aktivnosti masažu postiže svoj maksimalni učinak.