Navigacija

Utjecaj završnih procesa glikolizacije na zdravlje

Godinama su znanstvenici bili uvjereni da nema načina za poništavanje djelovanja ZPG ( ZAVRŠNI PROIZVODI GLIKOLIZACIJE )-a. Pokušali su stvoriti lijekove protiv glikozilacije, ali oni su se pokazali ili nedjelotvornima ili potencijalno opasnima.

Zbog toga je ova članak tako važna. Prvi put ćete čitati o najnovijim strategijama zaustavljanja i sprečavanja oštećenja koja ZPG ( ZAVRŠNI PROIZVODI GLIKOLIZACIJE ) može proizvesti.

Ovaj će vam članak pokazati kako holističkí preokrenuti postojani proces – od vidljivih oštećenja kože u obliku bora i opuštanja, gubljenja tonusa i oblika, sve do nevidljivih unutarnjih oštećenja organizma, uključujući čak i starački gubitak pamćenja.

Doznat ćete:

  • kako se završni proizvodi glikozilacije stvara u tijelu i time dovodi do ozbiljnih oštećenja kože i organa;
  • kako je završnih proizvoda glikozilacije raširen i poguban u prerađenoj hrani, baš kao i transmasti i sirup od fruktoze;
  • kako na proces glikozilacije ne utječe samo hrana koju jedete, nego I način na koji je pripremljena; koje su najbolje metode kuhanja kako biste spriječili njihovo stvaranje;
  • kako sigurnim, djelotvornim i biranim dodacima prehrani blokirati mehanizam ZPG ( ZAVRŠNI PROIZVODI GLIKOLIZACIJE )-a(završnih proizvoda glikozilacije) i spriječiti reakciju glikozilacije u onom trenutku kada do nje dolazi – na primjer, kada jedete slatkiše ili meso s roštilja;
  • kako ZPG ( ZAVRŠNI PROIZVODI GLIKOLIZACIJE ) pridonosi stvaranju i pojačavanju pogubnih učinaka upale – s kojima su danas upoznati svi Perriconeovi čitatelji – i, što je možda najvažnije, kako ih kontrolirati i eliminirati mnoge od njihovih negativnih posljedica.

U ovom ćemo vas članku također upoznati s dodatkom prehrani koji vam može spasiti vid, kao i s moćnim napitkom kojim ćete detoksificirati organizam, čak i ako ste pretjerali s alkoholom. Doznat ćete što treba jesti (i što je još važnije, što valja izbjegavati) i koliko su važne određene vrste vježbi za sprečavanje procesa starenja.

Također ćete otkriti kako se najnovija znanost o matičnim stanicama koristi za razvoj važnih formula kojima se ZPG ( ZAVRŠNI PROIZVODI GLIKOLIZACIJE )-u ne dopušta da vas čini starijima nego što to uistinu jeste.

Iako je središte pozornosti uvijek na stvaranju i zadržavanju mladolike, lijepe i zdrave kože, kontroliranjem, pa čak i preokretanjem procesa ZPG ( ZAVRŠNI PROIZVODI GLIKOLIZACIJE )-a sada možemo požeti i znatne dodatne dobrobiti.

Možemo:

– spriječiti otpornost na inzulin, što je simptom koji prethodi metaboličkom sindromu,
– spriječiti dijabetes i pomoći u ublažavanju simptoma kod dijabetičara,
– kontrolirati procese koji dovode do Alzheimerove bolesti,
– spriječiti bolesti krvožilnog sustava,
– zaštititi mrežnicu oka i očuvati vid,
– spriječiti bolesti bubrega i oštećenja njihove funkcije,
– spriječiti nastajanje katarakte,
– spriječiti gubitak pamćenja i smanjenje moždane djelatnosti neurode generacija,
– spriječiti kardiovaskularne bolesti,
– spriječiti kromosomsku nestabilnost koja dovodi do raka.
– kako je ZPG ( ZAVRŠNI PROIZVODI GLIKOLIZACIJE ) raširen i poguban u prerađenoj hrani, baš kao i transmasti i sirup od fruktoze;
– kako na proces glikozilacije ne utječe samo hrana koju jedete, nego i način na koji je pripremljena; koje su najbolje metode kuhanja kako biste spriječili njihovo stvaranje;
– kako sigurnim, djelotvornim i biranim dodacima prehrani blokirati mehanizam ZPG ( ZAVRŠNI PROIZVODI GLIKOLIZACIJE )-a i spriječiti reakciju glikozilacije u onom trenutku kada do nje dolazi – na primjer, kada jedete slatkiše ili meso s roštilja; “‘
– kako ZPG ( ZAVRŠNI PROIZVODI GLIKOLIZACIJE ) pridonosi stvaranju i pojačavanju pogubnih učinaka upale – kojima su danas upoznati svi Perriconeovi čitatelji – i, što je možda najvažnije, kako ih kontrolirati i eliminirati mnoge od njihovih negativnih posljedica.