Navigacija

Zdravi nokti

Hrana za nokte

Kvalitetu i ljepotu noktiju mogu narušiti okolišni čimbenici poput niskih temperatura, različita fizička oštećenja i loša prehrana te nedovoljan unos vode.

Izloženost tim čimbenicima može dovesti do suhih i krhkih noktiju, okomitih i vodoravnih udubljenja i izbočenja, abnormalnosti u boji noktiju i različitih točkica i mrlja.

 

Problemi s noktima

Bez obzira da li njegujete svoje ruke ili ne, ipak bi bilo dobro da potražite pomoć kada lomljivost, obezbojavanje, brazde ili gljivična infekcija naškodi izgledu vaših noktiju. Evo nekoliko načina da ih boljom ishranom, suplmentima i sredstvima za borbu protiv gljivica brzo vratite u dobro stanje.

 

 

Njega noktiju

Čvrsti nokti i lijepi mogu biti samo ako je pravilna njega noktiju na rukama i nakon geliranja. Zašto je potrebna maska za nokte i poliranje noktiju? Kako imati lijepe nokte….

 

 

 

Kozmetika iz kućne radinosti

Ne vjerujete u preparate za ljepotu iz kućne radinosti? Možda zato što ih nikada niste isprobali: to može biti zgodan hobi koji vam omogućava da izmišljate uvijek nove i različite recepte koristeći iste sastojke od kojih obično pripremate ručak ili večeru.