Navigacija

Tražite mjesto za rekreaciju i fitness u Brezovici? Imamo prijedlog za Vas. Nedaleko od Brezovice, točnije na početku samog Blata, nedaleko od Arena Centra u ponudi su fitness programi Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis.

Luksuzno opremljen Centar sa modernim spravama i magistrima Kineziologije nalazi se svega 10 minuta vožnje od Vas. Program koji je jedinstven po svom konceptu je fitness program GET FIT.

Fitness BrezovicaJedinstven je po tome što ima maksimalno individualan pristup. Grupe su sačinjene od 3-5 polaznika a maksimum koji Altis Centar prima je 50 osoba. Na taj način stvara se i povezanost između trenera i klijenta koji omogućava da naši stručnjaci odlično poznaju naše polaznike programa pa ih tako mogu lakše usmjeravati i u ostalim komponentama poput prehrane ili unosa tekućine.

Program GET FIT provodi se kroz 7 nejučinkovitijih fitness programa. Tako smo tijekom hladnijeg vremena u prostorima Altis Centra a tijekom ljepšeg vremena na nasipu u blizini rotora ili na Jarunu. Takav koncept kombinacije programa na otvorenom i u zatvorenom pokazao se odličnim zbog izbjegavanja monotnije i velike zanimljivosti koju pruža našim polaznicima.

Program se provodi 2 puta tjedno te uključuje inicijalno mjerenje kao i besplatne radionice zdrave prehrane svaka 4 mjeseca.

Dodatne informacije možete dobiti na stranici www.altis.hr.

Kratak intervju sa suvlasnikom Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis

 

Koje biste naveli dodatne specifičnosti vašeg fitness programa GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije: Kako ste i sami naveli, mi smo strogo individualizirani Centar koji u GET FIT program prima isključivo 50 polaznika kako bi se istima mogao maksimalno posvetiti. Na taj način, stvara se intimna atmosfera gdje treneri dobro poznaju polaznike programa, njihove dobre i loše strane pa prema tome i usmjeravaju program.

Također, veći dio programa provode i suvlasnici Centra pri čemu se daleko više posvećujemo našim korisnicima nego što je to slučaj u masovnijim centrima.

Za koga je namjenjen program GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Namjenjen je za sve one koji žele poraditi na svome tijelu u smislu mršavljenja, oblikovanja tijela i poboljšanja zdravlja a nemaju previše vremena.

Kroz naš rad dobili smo dojam kako postoji velik broj osoba koja nemaju vremena na pretek, zbog djece, posla ili obiteljskih obveza. Tako smo koncipirali najučinkovitiji fitness program koji obuhvaća sve najvažnije komponente – top fitness programe, praćenje napretka kroz dijagnostiku, radionice zdrave prehrane i individualno programiranu prehranu.

 

Fitness Brezovica