Navigacija

Imate problema sa težinom ili jednostavno želite učvrstiti svoje tijelo i osjećati se bolje. Dobar fitness program ono je što trebate.

Jedan od preduvjeta da biste se zadržali u određenom fitness programu, upravo je da se fitness nalazi u Vašem kvartu, u ovom slučaju u Laništu.

Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela nalazi se u Laništu, zapadno od Arena Centra. Luksuzno opremljen fitness studio, vrhunske sprave te stručnjaci sastavljeni od magistara kineziologije učiniti će da Vam fitness program bude maksimalno učinkovit ali i nadasve zanimljiv.

Fitness LaništeAltis Centar nudi jedinstven fitness program pod nazivom GET FIT. Program je koncipiran da se provodi u grupama od 3 – 5 polaznika pri čemu se postiže individualizacija programa a samim time i maksimalna učinkovitost.

Fitness program GET FIT je sastavljen od 7 najučinkovitijih programa koji se izmjenjuju otprilike svakih mjesec i pol dana. U zimskim mjesecima fitness program GET FIT održava se u Laništu, u prostorima Altis Centra dok se tijekom ljetnih mjseci program održava na Jarunu  sa ciljem da se omogući i vježbanje na otvorenom.

Navedeni fitness program osigurava besplatne radionice zdrave prehrane te uključuje inicijalnu i tranzitivnu dijagnostiku. Ovakav višestran pristup omogućiti će maksimalne efekte. Više o navedenom fitness programu GET FIT u Laništu možete pronaći na www.altis.hr

Kratak intervju sa suvlasnikom Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis

Koje biste naveli dodatne specifičnosti vašeg fitness programa GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije: Kako ste i sami naveli, mi smo strogo individualizirani Centar koji u GET FIT program prima isključivo 50 polaznika kako bi se istima mogao maksimalno posvetiti. Na taj način, stvara se intimna atmosfera gdje treneri dobro poznaju polaznike programa, njihove dobre i loše strane pa prema tome i usmjeravaju program.

Također, veći dio programa provode i suvlasnici Centra pri čemu se daleko više posvećujemo našim korisnicima nego što je to slučaj u masovnijim centrima.

Za koga je namjenjen program GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Namjenjen je za sve one koji žele poraditi na svome tijelu u smislu mršavljenja, oblikovanja tijela i poboljšanja zdravlja, a nemaju previše vremena.

Kroz naš rad dobili smo dojam kako postoji velik broj osoba koja nemaju vremena na pretek, zbog djece, posla ili obiteljskih obveza.

Tako smo koncipirali najučinkovitiji fitness program koji obuhvaća sve najvažnije komponente – top fitness programe, praćenje napretka kroz dijagnostiku, radionice zdrave prehrane i individualno programiranu prehranu.

 

Fitness Lanište