Navigacija

Želite napokon poraditi na svom tijelu a istovremeno ne gubiti puno vremena na dolazak u fitness centar. Preporučujemo Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis smješten na početku Blata, odnosno na kraju Laništa.

Takva lokacija odlična je za osobe koje traže fitness u Lučkom jer ćete na taj način izbjeći gradske gužve te ćete moći tempirati Vaše dolaske nakon posla ili u prolazu iz grada. Altis Centar udaljen je svega 5 minuta vožnje od Lučkog te ima odličan pristup bilo Karlovačkom cestom ili Jadranskom avenijom.

Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis nudi jedinstveni fitness program pod nazivom GET FIT.

Fitness LučkoProgram se sastoji od 7 najučinkovitijih fitness programa koji se izmjenjuju svakih 45 dana. Altis Centar njeguje individualan pristup pa se tako program GET FIT odvija u grupi od 3 do 5 polaznika.

Kako smo naveli, ovaj program je jedinstven što se ogleda u višestranom pristupu pri čemu GET FIT uz fitness programe uključuje i inicijalnu dijagnostiku, radionice zdrave prehrane te individualno programiranje prehrane.

Ukoliko živite u Lučkom, savjetujemo da iskoristite blizinu ovako kvalitetnog Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela te si osigurate tijelo kakvo ste oduvjek željeli.

Sve informacije možete pogledati na stranici Altis Centra www.altis.hr

Kratak intervju sa suvlasnikom Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis

 

Koje biste naveli dodatne specifičnosti vašeg fitness programa GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije: Kako ste i sami naveli, mi smo strogo individualizirani Centar koji u GET FIT programu nudi poluindividualne treninge od 3 do 5 polaznika kako bi se istima mogao maksimalno posvetiti. Na taj način, stvara se intimna atmosfera gdje treneri dobro poznaju polaznike programa, njihove dobre i loše strane pa prema tome i usmjeravaju program.

Također, veći dio programa provode i suvlasnici Centra pri čemu se daleko više posvećujemo našim korisnicima nego što je to slučaj u masovnijim centrima.

Za koga je namjenjen program GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Namjenjen je za sve one koji žele poraditi na svome tijelu u smislu mršavljenja, oblikovanja tijela i poboljšanja zdravlja a nemaju previše vremena.

Kroz naš rad dobili smo dojam kako postoji velik broj osoba koja nemaju vremena na pretek, zbog djece, posla ili obiteljskih obveza.

Tako smo koncipirali najučinkovitiji fitness program koji obuhvaća sve najvažnije komponente – top fitness programe, praćenje napretka kroz dijagnostiku, radionice zdrave prehrane i individualno programiranu prehranu.

Osim programa GET FIT, koje još programe ili tretmane nudite u vašem Centru?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Uz program GET FIT imamo tretmane za mršavljenje i uklanjanje celulita. Neki od njih su kavitacija, vakumska kavitacija, radiofrekvencija te ultralipoliza.

Napominjem kako su svi tretmani predvođeni magistrima kineziologije te se provode na aparatima vrhunske kvalitete.

Fitness Lučko