Navigacija

Iz Novog Zagreba ste i tražite fitness programe? Upravo u Vašoj blizini odvija se jedinstveni fitness program pod nazivom GET FIT.

Navedeni program održava se u Centru za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis, koji je smješten na Laništu.

Fitness Novi ZagrebProgram GET FIT visoko je individualiziran što znači da se programi odvijaju u grupama od 3 do 5 polaznika. Također, Altis Centar prima ukupno 50 polaznika na sve fitness programe. Na taj način, osigurava se dobra povezanost između trenera i Vas kao polaznika programa. Program GET FIT odvija se 2 puta tjedno. Sačinjen je od 7 najučinkovitijih fitness programa koji se održavaju na otvorenim i u zatvorenim prostorima, ovisno o vremenu.

Na taj način postiže se iznimna raznovrsnost i izbjegavanje monotonije a samim time i veliko zadovoljstvo polaznika. Da bi se postigli maksimalni učinci, GET FIT program Altis Centra uključuje neprekidnu dijegnostiku, radionice zdrave prehrane te individualno programiranje prehrane.

Altis Centar je lociran u blizini Arena Centra što će omogućiti osobama koje dolaze iz bilo kojeg dijela Novog Zagreba brz dolazak. Kako su kapaciteti ograničeni, savjetujemo da se što prije predbilježite i osigurate svoje mjesto.

Detaljnije informacije potražite na www.altis.hr

Kratak intervju sa suvlasnikom Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis

 

Koje biste naveli dodatne specifičnosti vašeg fitness programa GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije: Kako ste i sami naveli, mi smo strogo individualizirani Centar koji u GET FIT program prima isključivo 50 polaznika kako bi se istima mogao maksimalno posvetiti. Na taj način, stvara se intimna atmosfera gdje treneri dobro poznaju polaznike programa, njihove dobre i loše strane pa prema tome i usmjeravaju program.

Također, veći dio programa provode i suvlasnici Centra pri čemu se daleko više posvećujemo našim korisnicima nego što je to slučaj u masovnijim centrima.

Za koga je namjenjen program GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Namjenjen je za sve one koji žele poraditi na svome tijelu u smislu mršavljenja, oblikovanja tijela i poboljšanja zdravlja a nemaju previše vremena.

Kroz naš rad dobili smo dojam kako postoji velik broj osoba koja nemaju vremena na pretek, zbog djece, posla ili obiteljskih obveza.

Tako smo koncipirali najučinkovitiji fitness program koji obuhvaća sve najvažnije komponente – top fitness programe, praćenje napretka kroz dijagnostiku, radionice zdrave prehrane i individualno programiranu prehranu.

 

fitness lanište