Navigacija

Odlučili ste napraviti nešto za sebe i krenuli u potragu za najboljim privatnim trenerom u Zagrebu. Donosimo Vam pregled naših zapažanja o tome što trebate tažiti kod odabira najboljeg privatnog trenera u Zagrebu.

Za početak treba reći kako je trening sa privatnim trenerom definitivno najbolja opcija ukoliko si navedeno  možete priuštiti. Cijena jednog individualnog treninga se kreće od 120 do 200 kuna. Navedeno ovisi o brojnim faktorima jer kao i u svemu oko nas postoji raspon cijena koji ovisi o kvaliteti ali i o drugim faktorima.

Kontaktirali smo Centar za zdravo i lijepo tijelo Altis kako bi čuli njihovo mišljenje o tome koje bi osobine kvalitetan privatni trener trebao imati i za koga su uopće privatni treninzi.

Centar za zdravo i lijepo tijelo Altis specijalizirani je centar za individualne treninge u Zagrebu koji glasi kao najbolji prema stručnosti i opremljenosti.

 Za koga je privatni trener?

Privatni trener je najpogodniji za osobe koje imaju slijedeće probleme:

•    slabu motivaciju za trening
•    malo znanja oko provođenja treninga
•    imaju manje od 6 mjeseci kontinuiranog treninga u godini dana

Proći ćemo redom sve točke koje smo naveli. Jedna od bitnijih komponenti za kvalitetne rezultate kod vježbanja je poznavanje provođenja treninga. Prvo što morate znati je kako pravilno raditi vježbe.

Ukoliko navedeno ne radite ispravno, vjerojatnost je velika da ćete vježbati sve druge mišiće osim onih koje zaista trebate. Također, treninzi se trebaju mijenjati kako se tijelo nebi naviklo na jedan te isti podražaj. Sa osobnim trenerom osoba se može opustiti ne razmišljati što treba taj dan raditi već se koncentrirati da što kvalitetnije napravite trening.

Slaba motivacija za trening definitivno će onemogućiti napredak. Polovično odrađeni treninzi ili pak izostajanje kontinuiteta treninga donose slabe ili nikakve rezultate. Poznato je kako napredak dolazi zbog jakog podražaja na koji tjelo reagira određenom adaptacijom-povećanjem mišićne mase, redukcijom masti ili povećanjem određene motoričke sposobnosti.

Manje od 6 mjeseci kontinuiranog treninga povezano je sa posljednjom objašnjenom točkom pa se tako dešava da većina ljudi u prosjeku vježba do 2 mjeseca nakon čega odustaje. Potom opet dobivaju motivaciju i za kratko vrijeme odustaju. Na taj način nikada ne mogu postići dobre rezultate jer se tijelo puno brže vraća na staro nego što mu treba da dođe do određenih rezultata.

U centru Altis individualne treninge provodimo na način da je klijent sam u fitness prostoru sa trenerom. Na taj način postižemo maksimalno efikasan trening jer nema okolnih faktora kao što su drugi vježbači koji bi odvraćali koncentraciju sa treninga.

Svakih mjesec dana provodimo dijagnostiku pri čemu mjerimo postotak masnog tkiva i debljinu kožnih nabora kroz 9 točaka.

Obzirom da raspolažemo sa brojnim metodama treninga, naši treninzi su zanimljivi i raznovrsni te na taj način osiguravaju da naši klijenti uživaju u treninzima.

Cijena naših individualnih treninga sa privatnim trenerom iznosi 130 kuna a ukoliko dvije osobe vježbaju u paru, cijena je 200 kuna, odnosno 100 kuna po osobi.

Obzirom da naši klijenti ne plaćaju fitness centar, navedena stavka značajno umanjuje iznos privatnog treninga.

Izradili smo i grafiku o 10 prednosti individualnih treninga pa Vaši čitatelji mogu dobiti i bolji pregled prednosti provatnog trenera.

najbolji privatni trener zagreb