Navigacija

Živite na Laništu i tražite rekreaciju – aerobic, pilates ili teretanu? Imamo za Vas savršen prijedlog.  U neposrednoj blizini Arena Centra nalazi se Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis, jedini specijaliziran za programe i tretmane mršavljenja i oblikovanje tijela.

Altis Centar nalazi 300 metara zapadno od Arena Centra. Osim tretmana za mršavljenje, Altis Vam nudi jedinstven program GET FIT rekreacije na Laništu ali i cijelom Zagrebu.

Rekreacija ( aerobic, pilates, teretana ) LaništeProgram GET FIT individualiziran je i provodi se u grupama od 3 do 5 polaznika pri čemu se provodi dva puta tjedno. Program vode magistri Kineziologije i sastoji se od 7 znanstveno najučinkovitijih programa mršavljenja i oblikovaja tijela koji se provode u Altis Centru ali i na otvorenom, točnije nasipu ili Jarunu. Među njima su i pilates, elementi aerobica i teretane.

Ovakav princip omogućuje zanimljivost polaznicima te omogućava zadržavanje kontinuiteta vježbanja što je jedan od najvažnijih faktora za željeno tijelo i zdravlje.

Uz same fitness programe GET FIT osigurava i neprekidno praćenje napretka kroz dijagnostiku, radionice zdrave prehrane te individualan plan prehrane.

Za opširnije informacije posjetite www.altis.hr

Kratak intervju sa voditeljem Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis

 

Koje biste naveli dodatne specifičnosti vašeg fitness programa GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije: Kako ste i sami naveli, mi smo strogo individualizirani Centar koji u GET FIT programu nudi poluindividualne treninge od 3 do 5 polaznika kako bi se istima mogao maksimalno posvetiti. Na taj način, stvara se intimna atmosfera gdje treneri dobro poznaju polaznike programa, njihove dobre i loše strane pa prema tome i usmjeravaju program.

Također, veći dio programa provode i suvlasnici Centra pri čemu se daleko više posvećujemo našim korisnicima nego što je to slučaj u masovnijim centrima.

Za koga je namjenjen program GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Namjenjen je za sve one koji žele poraditi na svome tijelu u smislu mršavljenja, oblikovanja tijela i poboljšanja zdravlja a nemaju previše vremena.

Kroz naš rad dobili smo dojam kako postoji velik broj osoba koja nemaju vremena na pretek, zbog djece, posla ili obiteljskih obveza.

Tako smo koncipirali najučinkovitiji fitness program koji obuhvaća sve najvažnije komponente – top fitness programe, praćenje napretka kroz dijagnostiku, radionice zdrave prehrane i individualno programiranu prehranu.

Osim programa GET FIT, koje još programe ili tretmane nudite u vašem Centru?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Uz program GET FIT imamo tretmane za mršavljenje i uklanjanje celulita. Neki od njih su kavitacija, vakumska kavitacija, radiofrekvencija te ultralipoliza.

Napominjem kako su svi tretmani predvođeni magistrima kineziologije te se provode na aparatima vrhunske kvalitete.

Rekreacija ( aerobic, pilates, teretana ) Lanište