Navigacija

Brojna su pitanja stizala na našu adresu o tome kada će se pojaviti kvalitetna rekreacija u Lučkom. Jedan od naših dopisnika upravo je iz Lučkog i godinama je odlazio preko Save kako bi si omogućio kvalitetniju rekreaciju – aerobic, pilates ili teretanu.

Možemo Vas obavjestiti kako je Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis, smješten u blizini Arena Centra pokrenuo trenutno najkvalitetniji fitness program GET FIT.

Rekreacija ( aerobic, pilates, teretana ) LučkoNavedeni program sastoji se od 7 najučinkovitijih fitness programa koji se izmjenjuju svakih 45 dana.

GET FIT program provodi se u malim grupama od po 3 do 5 polaznika kako bi se postihla maksimalna učinkovitost. Također, ovakav oblik rekreacije obuhvaća pilates, elemente aerobica, teretanu, boot camp i nordijsko hodanje jedan dio od 7 fitness programa.

Uz navedene fitness programe, GET FIT se sastoji od konstantne dijagnostike i praćenja promjena na tijelu, radionica zdrave prehrane te individualno programiranog programa prehrane.

Ovakav oblik rekreacije je jedinstven te preporučamo da ga iskoristite ukoliko živite u Lučkom jer Vam nudi vrhunsku kvalitetu a nalazi se u neposrednoj blizini Lučkog.

Dodatne informacije potražite na www.altis.hr

Kratak intervju sa voditeljem Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis

 

Koje biste naveli dodatne specifičnosti vašeg fitness programa GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:Kako ste i sami naveli, mi smo strogo individualizirani Centar koji u GET FIT programu nudi poluindividualne treninge od 3 do 5 polaznika kako bi se istima mogao maksimalno posvetiti. Na taj način, stvara se intimna atmosfera gdje treneri dobro poznaju polaznike programa, njihove dobre i loše strane pa prema tome i usmjeravaju program.

Također, veći dio programa provode i suvlasnici Centra pri čemu se daleko više posvećujemo našim korisnicima nego što je to slučaj u masovnijim centrima.

Za koga je namjenjen program GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Namjenjen je za sve one koji žele poraditi na svome tijelu u smislu mršavljenja, oblikovanja tijela i poboljšanja zdravlja a nemaju previše vremena.

Kroz naš rad dobili smo dojam kako postoji velik broj osoba koja nemaju vremena na pretek, zbog djece, posla ili obiteljskih obveza.

Tako smo koncipirali najučinkovitiji fitness program koji obuhvaća sve najvažnije komponente – top fitness programe, praćenje napretka kroz dijagnostiku, radionice zdrave prehrane i individualno programiranu prehranu.

 

Rekreacija ( aerobic, pilates, teretana ) Lučko