Navigacija

Brojna su pitanja stizala na našu adresu o tome gdje pronaći jeftinu dvokrevetnu sobu u Zagrebu a da istovremeno soba posjeduje određenu kvalitetu.

Naš savjet je privatni smještaj umjesto hotelskog jer ćete na taj način  proći daleko jeftinije a istovremeno postoje iznajmljivači koji nude i kuhinje u sklopu dvokrevetnih soba.

Cijene dvokrevetnih soba u hotelima od 3 zvjezdice kreće se od 400 do 500 kuna dok je cijena kod privatnih iznajmljivača od 270 do 400 kuna.

Kvaliteta i opremljenost dvokrevetnih soba u Zagrebu je zadovoljavajuća ali ipak ovisi od samih iznajmljivača.

Dvokrevetna soba u Zagrebu – Cijene, kvaliteta, opremljenost!!Preporuka dvokrevetne sobe u Zagrebu

Tako je naša preporuka za dvokrevetnu sobu u Zagrebu, Sobe i apartmani Altis. Navedeni privatni smještaj ima najdulju tradiciju u najmu soba i studio apartmana. Također, za one koji borave dulje, imaju u ponudi dvokrevetnu sobu sa kuhinjom i pripadajućim posuđem.

Sobe i apartmani Altis nalaze se u neposrednoj blizini Arene Zagreb i Arena Centra te su iznajmljivači sa jednom od najduljih tradicija u Zagrebu.

Sve sobe tijekom našeg boravka bile su iznimno čiste što smo smatrali jednim od bitnijih faktora kod odabira najboljeg smještaja.

Sve dodatne informacije o Sobama i apartmanima Altis potražite na www.apartmani-altis.com/dvokrevetna-soba-u-zagrebu.html

Javni prijevoz u Zagrebu

Javni prijevoz u Zagrebu je dobar pa ćete tako bez problema doći do bilo kojeg dijela grada.

Ukoliko ste odlučili koristiti javni prijevoz tijekom boravka u Zagrebu, savjetujemo da posjetite službene internet stranice Zet-a (www.zet.hr) te se informirate o rasporedu vožnje tramvaja i autobusa.

Cijena karte za vožnju od 1,5 h iznosi 12 kuna dok je cijena za cjelodnevnu kartu 40 kuna.

Taksi u Zagrebu

Taksi prijevoz je danas dosta povoljan pa tako će Vas koštati taksi za dionicu od 5 kilometara, 35 kuna.