Navigacija

U današnje doba krize, u većini slučajeva gleda se svaka kuna. Tako smo dobili brojna pitanja iz Dalmacije gdje odsjesti za vrijeme boravka u Zagrebu.

Kategorizacija od 3 zvjezdice svima je bila najprihvatljivija jer garantira određenu kvalitetu a ipak još uvijek ulazi u razred povoljnijih cijena.

Hoteli ili apartmani 3 zvjezdice u Zagrebu? Što odabrati?Hoteli ili apartmani s 3 zvjezdice? Što je bolje?

Prednosti apartmana

Prema našim iskustvima i iskustvima naših dopisnika, toplo preporučujemo privatne apartmane umjesto hotela. Razlog je taj što će vas takav apartman sa 3 zvjezdice koštati daleko jeftinije od hotela.

Drugi razlog je to što ipak u apartmanu imate kuhinju tako da ćete moći samostalno pripremati hranu pri čemu ćete znatno uštedjeti.

Morate računati da vas hrana u restoranima nebi koštala malo. Tako je pizza u zagrebačkim pizzerijama oko 35 kuna i na to dodamo piće, cijena raste na oko 50 kuna.  Ukoliko želite kvalitetniji obrok, koštati će vas oko 70 -80 kuna.

Čest je i slučaj da apartmani imaju besplatan bežični internet što je slučaj samo u nekim hotelima.

Prednosti hotela

Hotelski smještaj ima prednost u tome što je čest slučaj da se apartmani nalaze u stanbenim zgradama pri čemu nemate  određenu privatnost niti siguran parking.

Također, ukoliko se apartman nalazi u centru, morati ćete plaćati parking minimalno 5 kuna po satu.

Mi zato savjetujemo da odaberete apartmane koji su u sklopu obiteljskih kuća sa osiguranim parkingom.

Hoteli ili apartmani 3 zvjezdice u Zagrebu? Što odabrati?Sobe i apartmani Altis u Laništu

Nama su se najboljim pokazali Sobe i apartmani Altis koji imaju jednu od najdužih tradicija u najmu soba i studio apartmana u Zagrebu.

Ono što nas se iznimno dojmilo jest čistoća i lokacija.

Vrlo su dostupni iz pravca Jadrana a istovremeno  iznimno blizu centru grada i zabavnim sadržajima koji se nalaze u Arena Centru, 300 metara udaljenom od Soba i apartmana Altis.

Svi apartmani bili su iznimno čisti i uredni.

Za dodatne informacije, možete pogledati stranicu www.apartmani-altis.com/apartmani-s-3-zvjezdice-u-zagrebu.html

Predlažemo da pogledate u nastavku prezentacijski video Soba i apartmana Altis