Navigacija

Dobili smo  dosta upita o tome gdje pronaći najjeftiniju jednokrevetnu sobu u Zagrebu. Ipak, u većini slučajeva, kod hotela je mala razlika uzimate li u najam jednokrevetnu sobu ili dvokrevetnu sobu.

Tako cijena za jednokrevetnu sobu u hotelima često iznosi id 400 do 600 kuna što smatramo daleko previše za prosječnog hrvatskog gosta.

Jednokrevetna soba Zagreb – našli smo najjeftiniju!Naročito, ako uzmemo u obzir da se jednokrevetne sobe najčešće iznajmljuju gostima koji dolaze poslovno u Zagreb a u tom slučaju su oni često dulje od jedne ili dvije noći.

Tako i zbog broja noćenja značajno se povećava važnost pronalaska jeftine jednokrevetne sobe u Zagrebu.

Naši dopisnici boravili su u dosta soba u Zagrebu te su i pregledali na internetu što je u ponudi.

Zaključno, najviše su nas se dojmile Sobe i apartmani Altis. Navedeni smještaj trenutno ima najjeftiniju jednokrevetnu sobu u Zagrebu.

Cijena je 210 kuna po noćenju a ukoliko se  radi o boravku duljem od jedne noći, cijena je 180 kuna po noćenju.

Cijenu od 180 kuna smatramo iznimno povoljnom. Jednokrevetna soba je moderno uređena te ima zasebnu kupaonu, WC, LCD- TV, bežični internet i osiguran parking.

Ono što smatramo velikom prednošću, barem za goste s jadrana je lokacija. Sobe i apartmani Altis locirani su na Laništu, dijelu grada koji je  na ulazu kada se dolazi s mora pa tako ne morate ulaziti u gužve niti puno tražiti smještaj.

Detaljnije informacije potražite na www.apartmani-altis.com/jednokrevetna-soba-u-zagrebu.html