Navigacija

Poznato je kako nije lako pronaći jeftin a istovremeno dobar pansion za noćenje u Zagrebu. Naš portal ima preporuku za Vas. Savjetujemo Sobe i apartmane Altis koje imaju jednu od najduljih tradicija najma soba i studio apartmana u Zagrebu.

Kroz navedenu tradiciju Sobe i apartmani Altis iz godine u godinu unapređivali su svoje usluge. Talo danas pansioni Altis imaju visoko opremljene smještajne jedinice pri čemu svaka od njih ima klima uređaj, bežični internet i osiguran parking.

Jeftin a dobar pansion u ZagrebuSve sobe i studio apartmani imaju zasebnu kupaonu i WC kao i mogućnost korištenja velike moderno uređene terase tijekom ljepšeg vremena.

Sobe i apartmani Altis nalaze se na Laništu, dijelu grada koji je jako dobro povezan sa centrom pa je tako potrebno svega 10 – 15 minuta iz Altisa do centra Zagreba.

Ukoliko odlučite i ostaviti auto na parkingu te se zaputiti javnim prijevozom.

Na svega 100 metara, udaljena vam je autobusna stanica čiji autobusi voze na okretiište Savskog mosta. Sa navedenog okretišta, tramvaji voze u svim smjerovima grada.

Cijene su iznimno povoljne u pansinima Altis pri čemu ćete pronaći jednokrevetnu sobu po cijeni od 180 kuna do 210 kuna a dvokrevetnu sobu pa cijeni od 250 kuna do 290 kuna.

Sve dodatne informacije potražite na http://www.apartmani-altis.com/pansioni-zagreb.html

Predlažemo da u nastavku pogledate promotivni video Soba i apartmana Altis