Navigacija

moteli u zagrebuMoje iskustvo

Odmah da napomenem kako potraga za motelom nije bila nimalo laka. A tribalo nam je i vremena da se odlučimo da krenemo s autom za Zagreb a kad smo i odlučili rekla san da bar mora bit van onih silnih gužvi  u Zagrebu.

Prvo san sila za računar i polako guglala da vidin što se nudi. Ima toga dosta pa san išla po računici da nije preskup a da ima parking i da je dostupniji nama Dalmatincima u smislu da ne ulazin u centar.

Google mi je prvo izbacija motel Sobe i apartmane Altis, i odmah mi je izgledalo lipo ali sam tila vidjeti što se još nudi. Bilo je toga još ali mi se činilo skuplje a i za mene iz Dalmacije previše na drugoj strani grada.

Pronašla san odličan motel

I ja se odlučila za prvi na koji san naišla, Sobe i apartmane Altis. Krenuli smo iz Splita put Zagreba u jutarnjim satima i stigli oko 2 sata. Motel je odlično lociran za Dalmatince jer je odmah na ulaz u Zagreb. Nalazi se prije Arena Centra, priko puta OMV benziske kada se ide prema rotoru.

Sobe su stvarno lipe a ono što je najbitnije, jako je čisto. Eto, nadam se da san pomogla svojim Dalmatincima jer znam da će i njima zbog lokacije ovo bit najbolji motel.

Ovo je link na njihovu stranicu http://www.apartmani-altis.com/moteli-u-zagrebu.html