Navigacija

Dolazite u Zagreb a još nemate osiguran smještaj. Savjetujemo da odaberete pansione umjesto hotela. Na taj ćete način proći daleko povoljnije a istovremeno u većini slučajeva, dobiti ćete i kvalitetniji smještaj.

Naša preporuka su Sobe i apartmani Altis zbog njihove lokacije, cijene i kvalitete. Sobe i apartmani Altis, smješteni su nedaleko od najvećeg šoping centra u Zagrebu, Arena Centra.

Jeftini pansioni u ZagrebuNalaze se u Laništu, dijelu grada koji je doživio izniman razvoj u posljednjim godinama pa tako danas ima sve sadržaje potrebne za kvalitan kraći ili dulji boravak.

U Arena Centru pronaći ćete kina, kuglane, restorane,dućane i različite druge sadžaje. Sobe i apartmani Altis odlično su opremljeni pa tako svaka soba i studio apartman raspolažu zasebnim WC-om, centralnim grijanjem, klima uređajem, bežičnim internetom te osiguranim parkingom.

Cijene su jako prihvatljive pa tako u ponudi možete pronaći dvokrevetnu sobu od 250 kuna do 290 kuna.  Jedna od najvećih odlika Soba i apartmana Altis je čistoća. Upravo je čistoća dovela Altis kao najpoznatije pansione, odnosno privatne iznajmljivače u Zagrebu.

Za sve dodatne informacije, posjetite internet stranicu http://www.apartmani-altis.com/pansioni-zagreb.html