Navigacija

Pisati ili govoriti o privatnom smještaju u Zagrebu, a ne spomenuti Sobe i apartmane Altis, bilo bi gotovo neozbiljno. Riječ je o privatnim iznajmljivačima *** zvjezdice sa gotovo najduljom tradicijom u Zagrebu, privatnom smještaju koji je više od privatnog smještaja.

A istovremno cijenom na razini mnogo skromnijih iznajmljivača sa zvjezdicom manje.

privatni smještaj u ZagebuU čemu je „kvaka“? U stvari, nema je. Radi se o izuzetno fer pristupu obitelji koja vodi navedeni posao najma soba i apartmana u Zagrebu.

Da, u Sobama i apartmanima Altis odlučili su se po iznimno povoljnim cijenama pružati usluge kvalitetnog najma privatnog smještaja u Zagrebu.

Da nije tako, Sobe i apartmani Altis vrlo vjerovatno nebi bile to što jesu – jedan od vodećih iznajmljivača soba i apartmana u Zagrebu, sa sjajnom popunjenošću i – što je posebno bitno – s gostima koji se vraćaju.

Treba li bolje potvrde od toga da je veći dio vremena Altis doživio i manjak soba i apartmana u odnosu na potrebe i želje gostiju.

Sobe i apartmani Altis nalaze se nedaleko od Arena Centra koja nudi doista sve što Vam je potrebno za dulji ili kraći boravak.

Osim toga, centar Zagreba nalazi se svega 10-15 minuta vožnje automobilom ili 30-ak minuta javnim prijevozom.

U ponudi Altis ima jednokrevetnu sobu, dvokrevetnu sobu, trokrevetnu sobu te studio apartman.
Sve sobe i studio apartmani su kvalitetno opremljeni te sadrže klima uređaj, bežični internet, LCD TV i anatomske madrace.

Također, za vašeg kućnog ljubimca osiguran je paking ispred objekta.

Nadamo se da smo Vam dočarali privatni smještaj Soba i apartmana Altis!