Navigacija

Uskoro dolazite u Zagreb i potreban Vam je smještaj? Donosimo Vam nekoliko savjeta koji Vam mogu biti od koristi. Za početak morate imati na umu kako su svi veći hoteli u Zagrebu relativno skupi te se kreću između 500 i 700 kuna za dvije osobe po noćenju.

Mali i niskobudžetni hoteli u Zagrebu ? Najbolja opcija!Neki od povoljnijih hotela je hotel Zagreb koji se nalazi kod jezera Bundek. Cijenu možemo pohvaliti , ali nam nije odgovarala kvaliteta jer se činilo kao da se dugo vremena nije ulagalo u isti.

Slična situacija desila nam se kada smo noćili u hostelu Arena koji je prije bio naziva hotel Remetinec.

Navedeni hotel, danas hostel, među povoljnijima je u Zagrebu ali sobe su dosta skučene a i malo je izgledalo socijalistički.

Na poslijetku, kroz razgovor u hostelu Arena sa gospođom koja radi na recepciji, dobili smo savjet za Sobe i apartmane Altis.

Gospođa je rekla kako su navedeni jako povoljni i kvalitetni ali da su često zauzeti pa da ako nema tamo mjesta, gosti dođu kod njih jer su svega otprilike kilometar udaljeni.

Mi smo odlučili drugi dolazak testirati navedeni smještaj i bili smo stvarno zadovoljni. Jako čiste sobe a cijene su bile više nego povoljne. Dvokrevetnu sobu smo iznajmili za svega 250 kuna.

Imala je kupaonu i WC, LCD TV, bežični internet i osiguran parking.

U nastavku donosimo promotivni video Soba i apartmana Altis