Navigacija

Danas u Zagrebu ima velik broj hotela. Njihove cijene više odgovaraju strancima koji definitivno imaju bolju platežnu moć.

Ipak ne samo za naše goste, već i za strance postaju hit mali obiteljski hoteli. Tako i naši gosti ali i stranci počinju tražiti drugačiji boravak te nešto posebnije, individalnije i ne žele ići u velike hotelske lance.

Mali obiteljski hoteli u Zagrebu postali su hit!	U razgovoru sa različitim turističkim vodičima, dobili smo informaciju kako je uvaj trend jako prisutan u zapadno europskim državama kao i u SAD-u.

–    Mali, obiteljski hoteli zaista su hit u inozemstvu. Veliki broj turista ne želi odsjedati u velikim hotelima u kojima gosti nemaju nikakav odnos sa domaćinima. U malim hotelima vlasnici su puno više na usluzi gostima. Uz navedeno, u malim obiteljskim hotelima nema jakih procedura pa tako se gosti osjećaju puno komotnije.

Razgovarali smo i sa vlasnicima Soba i apartmana Altis (www.apartmani-altis.com), našim najpoznatijim obiteljskim hotelom u Zagrebu.

–    Mali obiteljski hoteli osim cijene kao svoje velike prednosti, nude i komfor koji gosti teško mogu ostvariti u velikim hotelima. Sam interijer ostavlja dojam kao da ste kod kuće ili kod prijatelja se zato gosti osjećaju prihvaćeo, poštovano i zadovoljno.

Sobe i apartmani Altis također veliku pažnju posvećuju čistoći što gostima izrazito puno znači.

Kako smo već naveli, savjetujemo ako do sada niste, da isprobate obiteljske hotele. Naša preporuka su Sobe i apartmani Altis.

U nastavku donosimo promotivni video Soba i apartmana Altis