Navigacija

Dolazite u Zagreb i trebate povoljan motel u Zagrebu? Mi imamo jedan za Vas. Samo 300 metara od najvećeg šoping centra u Zagrebu, u Laništu, nalaze se Sobe i apartmani Altis (http://www.apartmani-altis.com/moteli-u-zagrebu.html).

moteli u zagrebuKako i sam naziv prikazuje, u ponudi su sobe i studio apartmani pri čemu svaka soba i studio apartman ima klima uređaj, bežični internet, LCD TV, osiguran parking te zaseban WC i kupaonu.

Uz sve navedeno, u ljetnim mjesecima imate na raspolaganju veliku ljetnu terasu gdje se možete odmoriti ili pročitati novine.

Cijene su iznimno pristupačne pa tako Sobe i apartmani Altis imaju u  ponudi jednokrevetnu sobu od 180 kuna  a dvokrevetne sobe su po cijeni od 250 kuna.

Postavili smo i par pitanja voditeljima Soba i apartmana Altis

Što biste izdvojili kao veliku prednost vašeg motela?

Sobe i apartmani Altis obiteljski su vođeni posao koji danas ima jednu od najdužih tradicija pružanja usluga smještaja. Kroz godine rada prepoznali smo što gostima najviše treba, te smo iz godine u godinu podizali razinu naših usluga.

Ono čemu dajemo najveću pozornost je čistoća.

Zovu vas i „morskim Altisom“, zašto je to tako?

Kako smo jedini privatni iznajmljivači na ulazu grad iz smjera Dalmacije, Primorja i Istre najučestaliji su nam gosti upravo iz tih dijelova Hrvatske odnosno kako se kaže kod nas, gosti s  mora.

Praktični smo navedenim gostima jer ne moraju ulaziti duboko u grad gdje  su česte gužve a i oni često najbolje poznaju upravo naš dio grada.