Navigacija

Tražite najjeftiniji privatni smještaj u Zagrebu ali istovremeno želite da zadovolji kvalitetom. Mi preporučujemo Sobe i apartmane Altis koje danas imaju najdužu tradiciju privatnih iznajmljivača u Zagrebu.

Sobe i apartmani Altis smješteni su u Laništu, u blizini popularne Arene Zagreb i najvećeg šoping centra u Zagrebu, Arena Centra.

privatni smještaj u zagrebuOvakva lokacija iznimno je pogodna gostima koji dolaze sa Jadrana jer je lociran na samom ulazu u Zagreb.

Na taj način gosti izbjegavaju česte gužve a uživaju u blizini centra grada.

Cijene Soba i apartmana Altis iznimno su povoljne te se kreću za dvokrevetnu sobu u rasponu od 250 kuna do 310 kuna.

Cijena varira od duljine boravka i o tome dali se radi o sobi sa kuhinjom.

Jedna od najznačajnijih karakteristika Soba i apartmana Altis je čistoća. Sve smještajne jedinice, detaljno se čiste nakon svakog gosta kako bi se postigla maksimalna kvaliteta usluge.

Više informacija na stranici http://www.apartmani-altis.com/

Postavili smo i par pitanja vlasnicima Soba i apartmana Altis

Što biste izdvojili kao veliku prednost vašeg privatnog smještaja?

Sobe i apartmani Altis obiteljski su vođeni posao koji danas ima jednu od najdužih tradicija pružanja usluga smještaja. Kroz godine rada prepoznali smo što gostima najviše treba, te smo iz godine u godinu podizali razinu naših usluga.

Ono čemu dajemo najveću pozornost je čistoća i naša spremnost kao domaćina da se naši gosti osjećaju maksimalno ugodno za vrijeme svoga boravka.

Poznato je kako većina gostiju koji dolaze kod vas su s Jadrana ?

Kako smo jedini privatni iznajmljivači na ulazu grad iz smjera Dalmacije, Primorja i Istre najučestaliji su nam gosti upravo iz tih dijelova Hrvatske odnosno kako se kaže kod nas, gosti s  mora.

Praktični smo navedenim gostima jer ne moraju ulaziti duboko u grad gdje  su česte gužve a i oni često najbolje poznaju upravo naš dio grada.