Navigacija

U potrazi ste za najpovoljnijim noćenjem u Zagrebu. Mi Vam  donosimo iznimno povoljan a istovremeno kvalitetan privatn smještaj u blizini Arene Zagreb. U kratkim crtama predstaviti ćemo Vam Sobe i apartmane Altis.

noćenje u zagrebuSobe i apartmani Altis locirani su u Laništu, dijelu grada koji odlično povezan sa centrom Zagreba a istovremeno dovoljno udaljen da ne biste osjetili gradske gužve.

Duga tradicija najma soba i studio apartmana dovela je Altis do najpoznatijih privatnih iznajmljivača u Zagrebu.

Čistoća, kvalitetna opremljenost te ljubazni vlasnici omogućiti će svakom gostu iznimno ugodan boravak u Zagrebu.

Sve sobe i studio apartmani opremljeni su klima uređajem, bežičnim internetom, centralnim grijanjem,  WC-om te osiguranim parkingom.

Cijene su iznimno povoljne te se kreću za jednokrevetnu sobu od 180 kuna do 210 kuna a za dvokrevetnu od 250 kuna do 310 kuna.

Detaljnije na stranici www.apartmani-altis.com

Postavili smo i par pitanja vlasnicima Soba i apartmana Altis

Što biste izdvojili kao veliku prednost noćenja u Sobama i apartmanima Altis?

Sobe i apartmani Altis obiteljski su vođeni posao koji danas ima jednu od najdužih tradicija pružanja usluga smještaja. Kroz godine rada prepoznali smo što gostima najviše treba, te smo iz godine u godinu podizali razinu naših usluga.

Ono čemu dajemo najveću pozornost je čistoća i naša spremnost kao domaćina da se naši gosti osjećaju maksimalno ugodno za vrijeme svoga boravka.

Poznato je kako većina gostiju koji dolaze kod vas su s Jadrana ?

Kako smo jedini privatni iznajmljivači na ulazu grad iz smjera Dalmacije, Primorja i Istre najučestaliji su nam gosti upravo iz tih dijelova Hrvatske odnosno kako se kaže kod nas, gosti s  mora.

Praktični smo navedenim gostima jer ne moraju ulaziti duboko u grad gdje  su česte gužve a i oni često najbolje poznaju upravo naš dio grada.