Navigacija

Tražite povoljno prenoćište u Zagrebu? Mi smo za Vas našli najpovoljnije! Sobe i apartmani Altis iznimno su povoljno prenoćište gdje možete dobiti jednokrevetnu sobu po cijeni od 180 kuna do 210 kuna.

prenoćište u zagrebuDvokrevetnu sobu možete iznajmiti za 250 kuna do 310 kuna.

Sobe i apartmani Altis smješteni su na zagrebačkom Laništu, u blizini Arene Zagreb i Arena Centra.

Takva lokacija pogoduje osobama koje žele biti blizu centra Zagreba a istovremeno dovoljno udaljeni kako bi izbjegli česte gradske gužve. Lokacija na Laništu, osobito će odgovarati odobama koje dolaze sa Jadrana na samom ulazu u grad iz područja Dalmacije ili Istre.

U prenoćištu Altis u ponudi ćete naći jednokrevetnu sobu, dvokrevetne sobe te studio apartmane.

Više informacija možete pogledati na stranici www.apartmani-altis.com/prenociste-zagreb.html

Postavili smo i par pitanja vlasnicima Soba i apartmana Altis

Što biste izdvojili kao veliku prednost vašeg prenoćišta?

Sobe i apartmani Altis obiteljski su vođeni posao koji danas ima jednu od najdužih tradicija pružanja usluga smještaja. Kroz godine rada prepoznali smo što gostima najviše treba, te smo iz godine u godinu podizali razinu naših usluga.

Ono čemu dajemo najveću pozornost je čistoća, opremljenost i ljubaznost.

Zovu vas i „morskim Altisom“, zašto je to tako?

Kako smo jedini privatni iznajmljivači na ulazu grad iz smjera Dalmacije, Primorja i Istre najučestaliji su nam gosti upravo iz tih dijelova Hrvatske odnosno kako se kaže kod nas, gosti s  mora.

Praktični smo navedenim gostima jer ne moraju ulaziti duboko u grad gdje  su česte gužve a i oni često najbolje poznaju upravo naš dio grada.