Navigacija

Primili smo puno pitanja u redakciju o tome gdje pronaći najjeftinije prenoćište u Zagrebu. Dakle, ja i moj urednik odlučili smo godinu dana zakupljivati prenoćišta  u Zagrebu na različitim mjestima za naše dopisnike ne rijetko dolaze u Zagreb.

U konačnici, izbor je suzio na Sobe i apartmane Altis, Dogis motel  i Prima. Temeljni kriteriji prema kojima smo odabrali gore navedena tri najboljih prenoćišta u Zagrebu su cijena, kvaliteta i lokacija.

prenoćište u zagrebuLokacijski smo pokušali da se nalazi u neposrednoj blizini grada, ali još uvijek nije u središtu. Međutim, ovo istraživanje proveli smo u cilju pomoći hrvatskom gostu, a on uglavnom dolazi u Zagreb s autom.

U tom slučaju, ostati u središtu pokazalo se vrlo izazovnim zbog čestih prometnih gužvi koje su stvorene u gradu. Istovremeno, pokušali smo pronaći smještaj koji je u neposrednoj blizini centra, tako da ne izgubite puno vremena do grada.

Dakle, Sobe i apartmani Altis za Motel se nalazi u Lanište i Dogis u Prečkom.

Svi navedeni su dobro opremljeni i svi imaju klimatizirane sobe s centralnim grijanjem. Također, na svim spomenutim lokacijama, ima parkiralište.

Cijena prenoćišta dala je prednost Sobama i apartmanima Altis prilikom odlučivanja o najboljem i najjeftinijim prenoćištem  u Zagrebu.

Sobe i Apartmani Altis je bio najpovoljniji smještaj, kada uzmemo u obzir jedinice koje se  najčešće koriste za noćenje – jednu sobu, dvokrevetnu sobu i studio apartman.

Dakle, naša preporuka za najjeftinije i najbolje prenoćište u Zagrebu – Sobe i apartmani Altis!

Ispod je link na njihove stranice www.apartmani-altis.com/prenociste-zagreb.html