Navigacija

Početkom 2007. godine svoja vrata je otvorio jedan od najpoznatijih motela u Zagrebu, Altis. Smješten uz Jadransku aveniju, on je pravo osvježenje za sve koji dolaze iz pravca Jadrana. Tako navedeni gosti nemaju više potrebe ulaziti u gradske gužve dok su istovremeno ovakvom lokacijom jako blizu centra grada.

Altis motel u Zagrebu svojom uslugom nudi vrhunski smještaj bilo poslovnim gostima ili gostima koji dolaze turistički u Zagreb. Design motela prate moderne linije uz naglasak na decentnost.

motel zagrebČiste linije, topli tonovi i pregršt prirodnih materijala pojačavaju osjećaj udobnosti, a za razliku od brojnih novootvorenih turističkih kapaciteta, posebna je pažnja posvećena opremljenosti soba i apartmana.

Tako svaka soba i  studio apartman imaju zasebnu kupaonu i WC, anatomske madrace, besplatan bežični internet, LCD TV te parking.

Po potrebi, moguće je osigurati  glačalo i dasku za glačanje.

Studio apartmani sadrže kuhinje sa pripadajućim posuđem.

Što se tiče lokacije, izvrsna je i po tome što je Altis motel u Zagrebu, udaljen svega 400 metara od Arena Centra. Tamo možete pronaći brojne kafiće, kuglane, kina, butike, te trgovine.

Ljubitelji gastronomskih užitaka doći će na svoje u restoranskom dijelu Arena Centra. Tamo ćete pronaći različite tipove kuhinja poput kineske, tajlandske ili domaće.

Malo o cijenama motela u Zagrebu Altis

Što se tiče cijena, Altis motel u Zagrebu pokazao se jednim od povoljnijih. Tako ćete pronaći dvokrevetnu sobu za svega 250 kuna po noćenju dok je cijena jednokrevetne sobe 180 kuna po noćenju.

Studio apartmani kreću se u rasponu od 310 kuna do 400 kuna.