Navigacija

Za sve one koji traže povoljno prenoćište u Zagrebu, donosim nekoliko preporuka za koje se nadam da će Vam pomoći u odabiru prenoćišta tijekom boravka u Zagrebu. Također, nastojati ću vam i prenijeti svoja iskustva Zagreba.

U Zagreb sam prvi put došao za vrijeme studija iz svog rodnog Varaždina. Na prvi pogled svidjeo mi se grad jer je nudio nešto što Varaždin nije imao. Nudio je pregršt  sadržaja poput kazališta i koncerata koje Varaždin u to vrijeme nije imao.

Danas Zagreb obiluje još i više navedenim sadržajima te meni osobno, predstavlja grad, „baš po mjeri“. Razlog je taj što nije prevelik kao neki europski gradovi a istovremeno nije niti premali pa ima sve što osoba može poželjeti.

prenoćište u zagrebuPosjetite…

Tijekom boravka u Zagrebu nikako ne propustite posjetiti centar grada i njegove prekrasne ulice poput Tkalčićeve,

U navedenim ulicama uživati ćete u lijepoj arhitekturi, gradskoj vrevi i odličnim kavama koje možete popiti u zagrebačkim kafićima.

Također, savjetujem da posjetite i poznate zagrebačke parkove, Jarun i Bundek.

Prenoćite…

Svatko želi na putovanju pronaći dobro prenoćište ili hotel. Ipak, bitno je koliko je prenoćište ugodno za cijelokupni dojam putovanja.

Osim toga, kvalitetni kreveti presuditi će hoćete li biti odmorni i moći kvalitetno uživati u razgledu grada ili u obavljanju posla.

Moj savjet za prenoćište u Zagrebu su Sobe i apartmani Altis. Navedeno prenoćište odlično je upravo za domaće goste. Cijene su jako pristupačne pa je tako posljednji put kada sam ja bio cijena dvokrevetne sobe iznosila 250 kuna.

Kreveti su bili kvalitetni te sam se dobro naspavao a sobe jako čiste.

prenoćište u zagrebu

Provozajte se…

Ukoliko imate vremena, provozajte se do obližnjeg gradića Samobora.

Samobor je simpatičan gradić udaljen svega 15-ak minuta vožnje od Zagreba.

Poznat je po svojim ugodnim šetnicama i lijepim kućicama.

Osim toga, ako zbog ničega drugog, Samobor morate posjetiti zbog poznatih samoborskih kremšnita. Samo pazite, nemojte pretjerati!

Popnite se…

Zagreb ima jednu lijepu planinu, medvednicu. Ukoliko imate vremena ali i volje savjetujemo da se popnete na poznati zagrebački vrh, Sljeme te uživate u panorami Zagreba koja se pruža sa navedenog vrha.

Staze su dobro organizirane te su pogodne i za početnike rekreativce.

Ne zaboravite pojesti poznati sljemenski grah kao nagradu za uspješno planinarenje.