Navigacija

U Zagrebu, točnije u Laništu, samo 400 metara od poznatog šoping centra Arena Centra, Sobe i apartmani Altis sve češće su odredište kako domaćim tako i stranim turistima. Osim toga, prenoćište Altis u Zagrebu nudi odlične programe sportskih priprema.

Prenoćište Altis ima za cilj postati vodeće prenoćište za smještaj sportaša tijekom natjecanja ili priprema.

Prenoćište u ZagrebuPrenoćište Altis strateški je odlično pozicionirano i nema prenoćišta sa 3 zvjezdice koje nudi uslugu kakvu nudi prenoćište Altis Zagreb. Jednostavno se i brzo dolazi iz svih dijelova Zagreba, što omogućava navedenom prenoćištu da izrasta u najpopularnije prenoćište u Zagrebu.

Arena Centar nudi brojne pogodnosti koje gosti mogu koristiti tijekom boravka u prenoćištu Altis. Osim kina, kuglana, kafića, trgovina i butika, gosti mogu uživati i u odličnoj gastronomskoj ponudi Arena Centra.

Glavna prednost prenoćišta Altis u Zagrebu je upravo cijena, koja je izuzetno pristupačna i konkurentna. Cijena dvokrevetne sobe iznosi između 250 kuna i 290 kuna pri čemu cijena ovisi o broju noćenja i o tome radi li se o sobi sa kuhinjom ili bez kuhinje.

Opremljenost i kvaliteta prenoćišta Altis je na zavidnoj razini. Svaka soba i studio apartman raspolažu klima uređajem, bežičnim internetom, LCD TV-om, anatomskim madracima te nudi  osigurani parking.

„Stalnim ulaganjem u znanje i kvalitetu cilj nam je postati vodeće prenoćište u Zagrebu, prepoznatljivi po jedinstvenoj usluzi, koji će svojim gostima uvijek pružiti više od očekivane vrijednosti za uloženi novac.

Svakom gostu nastojimo pristupiti individualno i pružiti im vrhunsku uslugu. Kontinuirano ćemo educirati i usavršavati djelatnike te kreirati paletu usluga koje zadovoljavaju široku lepezu interesa gosta.“, ističu u prenoćištu Altis.