Navigacija

Poznato je kako je teško pronaći jeftino a istovremeno kvalitetno noćenje u Zagrebu. Iz tog razloga prezentirati ćemo Vam smještaj koji nudi najbolji omjer kvalitete i cijene.

noćenje u zagrebuSobe i apartmani Altis (www.apartmani-altis.com), privatni su iznajmljivači s jednom od najduljih tradicija. Tako su oni postali prepoznatljivi kod gostiju iz Hrvatske jer je glavnina gostiju upravo iz naše domovine.

Sobe i apartmani Altis smješteni su na Laništu, dijelu grada koji je u posljednjih nekoliko godina doživio izniman razvoj u svakom pogledu.  Tako se danas u Laništu nalazi poznata Arena Zagreb kao i najveći šoping centar u Zagrebu, Arena Centar.

Ova lokacija iznimno je pogodna osobama koje dolaze iz pravca Jadrana, jer upravo kroz navedeni dio grada gosti s Jadrana dolaze u Zagreb.

Sve smještajne jedinice iznimno su čiste te su kvalitetno opremljene. Tako svaka soba i studio apartman ima klima uređaj, bežični internet, osigurani parking, LCD TV i zasebnu kupaonu i WC.

Cijene su iznimno prihvatljive pa tako možete pronaći jednokrevetnu sobu već od 180 kuna ili dvokrevetnu sobu već od 250 kuna.
Nadamo se da smo pomogli svojom preporugom i da ćete imati ugodan boravak u Zagrebu!