Navigacija

U potrazi ste za studio apartmanom u Zagrebu. Donosimo Vam prijedloge na temelju ocjenjivanja naših dopisnika. Naš savjet je definitivno noćenje u studio apartmanu jer ono nudi najpovoljniju varijantu smještaja uz istovremene brojne pogodnosti koje nudi – kuhinja, posuđe, stol za ručavanje.

Naš prijedlog su Sobe i apartmani Altis koje imaju najdulju tradiciju privatnih iznajmljivača soba i studio apartmana.

Tražite najjeftiniji studio apartman u Zagrebu? Pogledajte!Sve sobe i studio apartmani odlikuju se viskom opremljenošću pa tako svaki studio apartman uključuje klima uređaj, bežični internet, kuhinju, posuđe, WC, kupaonu i osiguran parking.

Također, tijekom ljepšeg vremena, možete koristiti veliku modernu terasu Soba i apartmana Altis.

Sobe i apartmani Altis nalaze se na Laništu, nedaleko od Arena Centra i Arene Zagreb. U neposrednoj blizini nalaze se svi veći trgovački lanci kao što su Konzum, Lidl, Plodine i Spar.

Što se tiče zabavnih sadržaja, Arena Centar omogućiti će Vam sve potrebno – kina, restorane, kafiće, kuglanu, biljar i slično.

Čistoća je komponenta koju možemo iznimno pohvaliti u Sobama i apartmanima Altis kao i ljubaznost vlasnika.

Korištenje auta u Zagrebu

Ukoliko ste odlučili koristiti auto za vrijeme Vašeg boravka u Zagrebu, savjetujemo da obratite pozornost na parking kojeg je u centru Zagreba često teško pronaći pa Vam savjetujemo garaže.

Ukoliko idete u grad na duze vremena, racunajte da u 1. zoni mozete biti 1 sat a u 2. zoni, 2 sata. Ukoliko ste duze, kako smo naveli, koristite graze. Garaza pored Kaptol Centra, u Cascade Centru kosta 4 kune na sat vremena.

Javni prijevoz

Cijena javnog prijevoza je za sat i pol vremena 12 kuna ( karta koju možete kupiti kod vozača ili na kiosku).

Za dnevnu kartu ćete platiti 40 kuna.

Taksi u Zagrebu

Danas je taksi u Zagrebu relativno povoljan pa ćete platiti za vožnju od 5 kilometara otprilike 35 kuna.