Navigacija

Zagreb svoju sve veću posjećenost ne duguje samo našem prekrasnom moru, odnosno proputovanju stranih turista prema Jadranu koji često ostaju vidjeti glavni grad „Lijepe naše“ već i jedinstvenom šarmu svoje arhitekture i energiji koju nudi.

zagreb smještaj

piše: Maja Horvat, fotograf i turistički vodič

Obrisi grada imaju prekrasne figure; Katedrala na Kaptolu, Tkalčićeva ulica, Cvijetni trg te impozantno Hrvatsko narodno kazalište.
Cijelo povIjesno središte Zagreba više je puta hvaljeno u stranim časopisima i prikazano kao izvanredni primjer arhitekture.

Okruženje Zagreba također garantira da ćete se lijepo provesti ukoliko posjetite ovaj grad. Medvednica je sa sjeverne strane te nudi prekrasne šetnice i panorame Zagreba. Nedaleko od Zagreba nalazi se i Samobor. Prekrasni gradić sa iznimno zanimljivom arhitekturom i lijepim šetnicama oduševiti će svakog gosta.

Turisti cijelog svijeta danas vole Zagreb. Odličan kulturni program omogućiti će Vam i dodatne sadržaje koje ne smijete propustiti. Zagreb je grad po mjeri za svakoga. Niti je prevelik, niti je premali.

zagreb privatni smještajA sada par savjeta o smještaju u Zagrebu!

Dobivali smo dosta upita o tome gdje je najbolje odsjesti u Zagrebu. Danas su sve popularniji privatni smještaji u Zagrebu.

Razlog je taj što privatni smještaj u Zagrebu nudi znatno povoljniji smještaj u odnosu na hotele a istovremeno kvaliteta je često i bolja.

Privatni smještaji su najčešće obiteljski vođeni poslovi pa se često u takvom smještaju zna dobiti jedan dodatni intimni štih, odnosno dodatna posvećenost gostu.

Predstaviti ćemo Vam najpoznatiji privatni smještaj u Zagrebu –  Sobe i apartmane Altis.

Navedeni privatni smještaj jedan je od najstarijih u Zagrebu te je kroz svoju tradiciju uspio dići kvalitetu na zavidnu razinu.

Ono što nas se najviše dojmilo jest ljubaznost i čistoća.

Naime, iako bi to trebao biti standard, često se desi da u turizmu izostaju ljubazni osmjesi i srdačna dobrodošlica. Toga u Altisu nema – maksimalno se nastoji ugostiti gosta.

Čistoća je na zavidnoj razini  te joj dajemo ocjenu – čista petica.

Sobe i apartmani Altis imaju raznovrsnu ponudu soba i studio apartmana. Tako se nudi jednokrevetna soba, dvokrevetna soba, trokrevetna soba te studio apartmani.

Za svakoga ponešto, prema potrebama i željama.

U svakom slučaju, želimo Vam dobrodošlicu u Zagreb  te ugodan boravak tijekom Vašeg boravka.