Navigacija

Zdrava koža

Hrana za kožu

Za imati zdravu, mladenačku, lijepu i njegovanu kožu treba se potruditi, a jedan od načina da to postignete je i da pazite na to što unosite u svoj organizam. Evo koja je najbolja hrana za lijepu kožu i zašto.

 

 

 

Njega kože ljeti i zimi

Održavanje kože na dnevnoj bazi može se činiti teže nego što u stvari jest, očekivano pošto su ljudi sve više zaposleni, ali u stvari je puno lakše ako od njege napravite rutinu.

Jedan od najvažnijih stvari u njezi kože je redovno održavanje.

 

 

Problemi s kožom

Suvremeni način života, neadekvatna prehrana i zagađenje okoline problemi su koji loše djeluju na vašu kožu te posljedice mogu biti dugotrajne.

Razna industrijska kozmetička sredstva, prepunim kemikalijama, na razne načine se pokušavaju riješiti problema sa kožom kao što su suha koža ili masna koža, crvenilo, isušena i ispucana koža i slično.

 

Lijep izgled

Savjeti o ljepoti i održavanju lijepog izgleda prenose se sa generacije na generaciju. Nekada nisu potrebni skupi kozmetički preparati kako biste u svakom trenutku izgledali besprijekorno.

Male tajne koje su dame godinama prakticirale pomoći će vam da stvorite i očuvate blistavu ljepotu.

 

 

Kozmetika iz kućne radinosti

Ne vjerujete u preparate za ljepotu iz kućne radinosti? Možda zato što ih nikada niste isprobali: to može biti zgodan hobi koji vam omogućava da izmišljate uvijek nove i različite recepte koristeći iste sastojke od kojih obično pripremate ručak ili večeru.

 

 

Sve što trebate znati o celulitu!

Celulit nije estetski, već i zdravstveni problem. Mnoge ženečesto nisu svjesne da je celulit uzrok mnogih poremećaja kao što su oticanje nogu i ruku, osjećaju težine, bolovi u kralježnici i zglobovima, česti kožni podljevi i umor.