Navigacija

Lijep izgled

Kolagen i punila za bore

Punila za bore poput kolagena, Restylana i Juvederma, koja se prodaju kao brza kozmetička pomoć obješenim
i izbrazdanim licima omogućuju vam da umjesto što biste za vrijeme pauze otišli na ručak, sjednete na stolac kod
liječnika i ubrzo se vratite na posao nekoliko godina mlađeg izgleda.

 

 

Kreme protiv bora

Život ostavlja tragove, a neki se od njih vide i na našim licima. Jednako kako vodu proteklu rijekom života nitko ne može vratiti, tako se ne mogu izbrisati ni korita, brazde i kanjoni koje ona za sobom ostavlja.

 

 

 

Lifting u pauzi za ručak

Riječ je o liftingu prilagođenu užurbanim generacijama današnjice. Takn su postupci obično jeftiniji od tradicionalnih liftinga, a gotovi su za tili časak. No pružaju li vam oni doista ono zbog čega ih plaćate.

 

 

 

Botoks

U 90.-im godinama prošlog stoljeća mnogi su bogati i slavni kao da se odjednom više nisu mogli nasmiješiti niti namrgoditi. Uskoro se ta pojava počela nazivati «botoks efekt«.

 

 

 

Kreme protiv celulita

Kreme protiv celulita

Celulit se često smatra posljedicom prekomjerne tjelesne mase, ali zapravo čak 85 do 98% žena pati od tog neprijatelja zategnutih bedara i stražnjica. Kod nekih se ističe jače, a kod nekih slabije, ali bez obzira na tjelesnu masu. Najviše pate žene s genetskom podložnošću celulitu.

 

 

Lasersko uklanjanje dlaka

Lasersko uklanjanje dlaka

Dok se muškarci svim načinima bore da zadrže svaku vlas koja im stoji na glavi, žene se bore da ih se riješe na drugim dijelovima tijela.