Navigacija

Sve što trebate znati o celulitu!

Kako se riješiti celulita vježbanjem?

Prelazimo na samu tjelovježbu. Ona se sastoji od dva dijela, a svaki bi trebao trajati 15-30 minuta, ovisno o tome koliko vremena i kondicije imate. Na samom početku se razgibajte.

 

 

 

Tretmani za celulit i njihova učinkovitost

Prilikom informativnog posjeta, saznajte što više o tretmanu, o njegovoj učinkovitosti, statističkim podacima, stručnoj osposobljenosti, a dobro bi bilo zatražiti i savjet dermatologa.

 

 

 

Kako koristiti anticelulitne proizvode i kreme?

Bitno je da se prije nanošenja anticelulitnih proizvoda ne mažete nikakvim sredstvima za njegu tijela, jer ćete time jako smanjiti njihovo djelovanje.

 

 

 

Savjeti za uklanjanje celulita kremama i drugim proizvodima!

Na ovakav način mi činimo upravo to. Ovo su neka mala, ali bitna pravila, jer ako ste već uložile svoje vrijeme, a i nešto novca u sve ovo, onda vam je sigurno u interesu izvući maksimalnu korist.

 

 

Celulit i prehrana – pobjedite celulit!

Vjerujem da mnoge od vas već imaju dobre i zdrave prehrambene navike. Svijest o zdravoj prehrani neprestano raste, okružene smo mnoštvom informacija i svjesno ili nesvjesno ih upijamo, a zatim počinjemo i primjenjivati.

 

 

Vitamini i minerali koji utječu na celulit!

Prehrana bogata sumporom, kalijem i vitaminom C pospješuje uklanjanje celulita i time sudjeluje u borbi protiv celulita iznutra.

 

 

 

Što piti u  borbi protiv celulita?

Prevelike količine crne kave (sadrži kofein!) ili crnog čaja (sadrži tanin!) radije zamijenite biljnim čajevima, a posebnoje dobar čaj od koprive koji potiče cirkulaciju i čišćenje organizma od raznih toksina.

 

 

 

Začini i njihov utjecaj na celulit

Začini nisu samo mali dodaci prehrani koji će osvježiti vašu hranu i dati obrocima poboljšan novi okus – oni imaju i razna ljekovita svojstva, a mnogi od njih idealni su za borbu protiv celulita.

 

 

 

Hranom protiv celulita – slatkiši strogo zabranjeni!

Upravo o hrani ovise naša snaga, zdravlje i naš život. l stoga, učinite vaš život zdravijim i kvalitetnijim i usvojite načela pravilne prehrane!

 

 

 

Brzo uklanjanje celulita

Zbrojimo sada koliko nam minimalno vremena dnevno treba za naš program uklanjanja celulita: ako se bar 15 minuta bavimo fizičkom aktivnošću, a zatim izdvojimo po 15 minuta  masiranje svake noge (točnije bedra), uložit ćemo 45 minuta dnevno.