Navigacija

Trudna i lijepa

Masaža u trudnoći

Prenatalna masaža spas je za mnoge trudnice. Nerijetko ih muče bolovi  leđa i križa, ukočenost u tijelu te osjećaj težine i stresa. Upravo za sve te neugodne osjećaje može nam pomoći prenatalna masaža.

 

 

 

Depilacija u trudnoći

Trudnice se često pribojavaju depilacije – da li se ona smije ili ne smije? Da li je depilacija voskom sigurna za bebu? Da li je korištenje epilatora sigurno? I razna druga pitanja nam u tom periodu prolaze kroz glavu.

 

 

 

Tijelo u trudnoći

Tijekom trudnoće, tijelo prolazi kroz velike promjene od kojih su samo neke vidljive okom. Mnogi znanstvenici tvrde kako postoje dvije skupine trudnica – one koje vole svoje trudno tijelo i one koje ga ne vole.

 

 

 

Zdrava koža u trudnoći

Hrana i piće Vaš su put do zdravije kože. Lijepa koža ne mora Vas stajati bogatstvo. Ustvari, sve sastojke koj trebate za prozračan, blistav i mladolik ten možete kupiti u obližnjem dućanu. Samo odaberite proizvode koji su bogati slijedećim vitaminima i mineralima.

 

 

Celulit u trudnoći

Masti, toksini i voda skupljaju se ispod kože stvarajući tako izgled „narančine kore“. Neki su od uzroka nastajanja celulita loša cirkulacija, masna i nezdrava prehrana, izlaganje stresu, nedovoljna fizička aktivnost i premali dnevni unos tekućine.

 

 

Strije

Strije su oštećenja vezivnog tkiva koja se javljaju kao posljedica naglog ili velikog rastezanja kože, a najčešće se pojavljuju na trbuhu, stražnjici, grudima i bedrima.