Navigacija

Žene i trudnoća

 

Zdravlje trudnice

Razne su tegobe koje Vas mogu mučiti u ovom posebnom periodu Vašeg života i tako narušiti mir kojeg osjećate. Kako se suočiti s njima i izlječiti ih, saznajte s nama.

 

 

 

Prehrana trudnice

Ovo je doba života u kojemu je neizmjerno važno što će se naći na Vašem tanjuru jer upravo to ima veliki utjecaj na razvoj Vaše bebe. Koje su najhranjivije namirnice, koje biste pak trebali izbjegavati te korisne informacije o kilogramima u trudnoći – samo su neke od zanimljivosti koje Vas ovdje čekaju!

 

 

Vježbe za trudnice

Bez obzira da li se želite pripremiti za porod uz Kegelove vježbe ili doprinijeti Vašem psihičkom i fizičkom stanju uz vježbe za trudnice, ovdje ćete naći nešto za sebe!

 

 

 

Pretrage u trudnoći

Možda ste ranije bili te sreće da niste trebali posjećivati zdravstvene ustanove, ali ćete se sada svakako češće susreti s njima. Koje su to redovne ili pak dodatne detaljnije pretrage koje Vas čekaju?

 

 

 

Trudna i lijepa

Odavno je poznato kako trudnice imaju onaj poseban sjaj; posebnu ljepotu koja je svojstvena baš njima. Brojne su promjene koje se sada događaju u Vašem tijelu i pogledajte kako one utječu na Vaš izgled.

 

 

 

Problemi s trudnoćom

Razni su problemi zbog kojih neki parovi nažalost teško dobiju dijete, ili ga pak ne mogu začeti, a neki imaju poteškoće s održavanjem trudnoće. Ovdje možete saznati nešto više o tome.

 

 

 

Tijek trudnoće i porod

Znamo da ste nestrpljivi da konačno ugledate svoje malo blago! S nama možete pratiti kako se Vaša beba razvija tijekom tih čarobnih 9 mjeseci, a i saznati što Vas čeka kod tog dugoočekivanog dana – samog poroda.

 

 

 

Mršavljenje nakon poroda

Kako opet ući u najdraže traperice i zadovoljno se pogledati u ogledalo? Istražite s nama!